Besplatna ponuda

Nema lijeka, ne plaćate ništa

0/24 hitne intervencije

Čišćenje kanalizacije

Čišćenje kanalizacije Zagreb

Metoda rada vodoinstalater Zagreb

\

1.

Istraživanje
Nazovite i recite Vašu situaciju.

\

2.

Besplatna ponuda
Primite besplatnu ponudu.

\

3.

Slažete se
Slažete se? Tada ćemo riješiti problem!

Centralno grijanje

Čišćenje odvoda

Čišćenje kanalizacije

Začepljen zahod

PRONALAŽENJE CURENJA

Curenje sa krova

Čišćenje kanalizacije Zagreb

Čišćenje kanalizacije Zagreb? Je li Vam kanalizacija začepljena? Vodoinstalater Zagreb će Vam pomoći. Ne ustručavajte se nas kontaktirati za pomoć kod čišćenja kanalizacije Zagreb

Čini li vam se da vam je kanalizacija začepljena u zagrebu?

Imate li smrdljivi odvod u sudoperu, tušu ili zahodu? To je nevjerojatno neugodno i nezgodna situacija. Razumljivo je da želite brzo riješiti ovaj problem. Vodoinstalater Zagreb pomoći će Vam da odčepite odvod kako biste ponovno mogli normalno koristiti tuš i pustiti Vodu u toaletu.

Ako se uzrok nalazi u Vašem domu, tada naši vodoinstalateri mogu odmah riješiti problem umjesto Vas. Ako to nije slučaj, ubrzo će se otkriti da razlog leži u susjedima ili u ulici. 

Spriječite začepljenje odvoda

Spriječavanje začepljenja odvoda bolje je od liječenja. Zvukovi grgljanja često ukazuju na znakove upozorenja. Tada je samo pitanje vremena kada će Vam se kanalizacija začepiti.

Najbolji način da spriječite začepljenje odvoda je otkrivanje uzroka. Na primjer, uzroci začepljenja mogu biti nakupljena masnoća i prljavština.

Ponekad, uzrok je loše konstruiran odvod. Brojni zavoji odvodnih cijevi i / ili Velika udaljenost do komunalnog kanalizacijskog sustava sprječavaju odlaganje otpadnih Voda.

U nekim slučajevima uzrok se nalazi u korijenju drveća koje raste kroz kanalizacijski Vod.

Bez obzira na razlog, naši profesionalci će Vam pomoći. Zakažite sastanak s vodoistalaterom Zagreb na 01 7776 174.

Provjera kanalizacije

Kako biste spriječili začepljenje rješenje je provjera kanalizacije. Naši stručni vodoinstalateri otkrivaju problem i rješavaju ga u trenutku. Zašto je potrebna provjera kanalizacije u Zagrebu?

Uzrok začepljenja često može biti nakupljanje naslaga u kanalizaciji. Također je moguće da je kanalizacijski sustav Vašeg doma začepljen. Razne krhotine i toaletni papir mogu se početi nakupljati u odvodu, s vremenom uzrokujući začepljenje i onemogućujući prolazak Vode.

Odštopavanje kanalizacije u ovom je slučaju beskorisno, jer je problem drugačije prirode. Želite li točno znati u čemu je problem? Tada možete kontaktirati našu vodovodnu tvrtku kako biste provjerili kanalizaciju u Zagrebu. 

Hitna inspekcija kanalizacije

Začepljena kanalizacija dosadan je i trajan problem. U najgorem slučaju, Već imate neugodnosti u svim sanitarnim čvorovima. Možda se Voda u Vašem sudoperu ne odvodi pravilno, zahod ostaje pun Vode, a dok se tuširate, stojite do gležnja u Vodi.

Ovo je dovoljno razloga da se taj problem riješi što je prije moguće. Ovdje mi uskačemo uz pomoć hitne službe vodoinstalatera Zagreb. Samo nas nazovite i doći ćemo k Vama što je prije moguće kako bismo obavili provjeru kanalizacije u Zagrebu.

Nazovite 01 7776 174 i začas ćete se riješiti začepljenja. 

Trošak čišćenja kanalizacije

Vodoinstalater Zagreb osigurava kvalitetu po razumnim cijenama. Cijena koju računamo ovisi o Više faktora uključujući: ozbiljnost začepljenja, ispitivanja, cijena alata i broj radnih sati.

S nama, nema neugodnih financijskih iznenađenja poslije obavljenog posla. Radimo transparentno dajući cijene unaprijed. To radimo procjenom situacije na licu mjesta. Zatim navodimo što je potrebno odraditi i koliko će Vas to koštati. Počinjemo sa radom tek kada se složite. 

Odčepite kanalizaciju sam

Želite li pokušati otkloniti začepljenje kanalizacije sami? Posebno za Vas, na ovoj stranici opisali smo nekoliko metoda. Međutim, ne postoji jamstvo da će te metode jamčiti otklanjanju začepljenja. To je zbog toga što je začepljenje kanalizacije često vrlo obilno.

Da biste odabrali metodu za čišćenje, prvo je Važno saznati gdje se začepljenje nalazi. Je li začepljenje duboko u kanalizaciji ili je još uvijek poprilično blizu odvoda? Duboko začepljenje kanalizacije gotovo ćete nemoguće riješiti sami jer u tom slučaju jednostavno ne možete primijeniti dovoljno pritiska na začepljenje.

Ne znate točno gdje se nalazi začepljenje? Tada možete ispustiti kantu Vode u nekoliko odvoda. Na taj način ćete vidjeti da li je Više odvoda pogođeno začepljenjem ili je začepljenje između jednog posebnog odvoda i kanalizacije.

Obično je riječ o dubokom začepljenju kanalizacije ako Više odvoda ne funkcionira ispravno. Ako je to slučaj, bolje je odmah pozvati stručnu tvrtku za čišćenje. Odvodi se tada mogu ispravno isprati kako bi se unutarnje stijenke potpuno očistile, a šanse za drugo začepljenje su tada minimalizirane.

Slobodno se obratite Vodoinstalateru Zagreb ako želite da Vaše začepljenje očisti iskusan stručnjak. Možemo se javiti na broj 01 7776 174

Izbjegavajte korištenje kemijskih sredstava

Postoji mnogo čistača odvoda dostupnih na internetu i u trgovinama. Preporučujemo da izbjegavate korištenje kemijske čistače odvoda. To je zato što kemikalije štete odvodu, Vama i okolišu.

Korozivni učinak kemikalija je tako jak da su i unutarnje stijenke odvoda pogođene. Bolje je da kemikalija ne dođe na Vašu kožu jer može doći do opekotina.

Također postoji mnogo plinova koji se oslobađaju prilikom korištenja proizvoda za čišćenje odvoda. Oni štete respiratornom sustavu. Udisanje plina može uzrokovati jako kašljanje i teškoće s disanjem.

Najgore od svega, mnogi od ovih proizvoda uopće ne djeluju dobro. Svakodnevno pomažemo ljudima koji su Već koristili Više proizvoda za čišćenje odvoda bez uspjeha. Ti proizvodi također postaju tvrdokorni i zgrušavaju se s vremenom. Tada postoji začepljenje proizvoda za čišćenje odvoda prije samog izvornog začepljenja.

Bez obzira radi li se o proizvodu ili ne, sve kemikalije moraju se ponovno isprati. To nepotrebno zagađuje Vodu kanalizacije. Razgradnja svih tih kemikalija nije dobra za pročišćavanje Vode i općenito za okoliš.

Vodoinstalater Zagreb preporučuje da umjesto kemikalija koristite sodu bikarbonu. Soda je prirodni proizvod s odličnim svojstvima za čišćenje. Ne može štetiti odvodu, Vama ili okolišu. Želite li saznati Više o korištenju sode bikarbone? U nastavku ćemo se detaljnije baviti ovim sredstvom.

Želite li da Vaša kanalizacija bude brzo i profesionalno očišćena od strane vodoinstalatera? Tada se slobodno obratite nama za termin na broj 01 7776 174.” 

Čišćenje kanalizacije soda bikarbonom

Želite li pokušati otkloniti začepljenje Vaše začepljene kanalizacije soda bikarbonom? Dobra ideja! Soda rastvara i čisti. To ju čini vrlo učinkovitom protiv začepljenja od masnoće, ulja, pjene i drugog otpada.

Otklanjanje začepljenja sa soda bikarbonom vrlo je prikladno za začepljen odvod kod tuša, sudopera ili u kupaonici. Naravno, također možete pokušati u začepljenom WC-u ili pak drugi začepljeni odvod.

Za još jači učinak preporuča se korištenje octa. Kao soda bikarbona, ocat ima rastvarački i čistački učinak. Otklanjanje začepljenja sode bikarbonom i octom funkcionira na sljedeći način:

Korak 1: Napunite jednu šalicu soda bikarbonom i jednu šalicu octom.
Korak 2: Prvo ulijte soda bikarbonu u odvod, a zatim ulijte ocat.
Korak 3: Ostavite soda bikarbonu i ocat da se natope nekoliko sati ili preko noći.
Korak 4: Napunite kantu sa toplom Vodom.
Korak 5: Stavite još jednu šalicu sode bikarbone i octa u kantu i promiješajte sve zajedno.
Korak 6: Ulijte kantu u odvod.

Za posljednji korak preporuča se da držite kantu što je Više moguće visoko iznad odvoda. Visina pogoduje da Voda napravi dodatni pritisak na začepljenje. Nadamo se da će to biti dovoljno da se oslabi začepljenje te ga na kraju i ispere.

Uspjeli ste? Tada preporučujemo da ponovite korake kako biste oslabili preostale ostatke začepljenja tako da se unutarnje stijenke odvoda potpuno očiste.

Niste uspjeli? Tada možete pokušati drugu metodu otklanjanja začepljenja ili odmah nazvati stručnu tvrtku za čišćenje. Uz pomoć Vodoinstalatera Zagreb možete biti sigurni da će se sve ispravno riješiti. Za termin, nazovite broj 01 7776 174

Čišćenje kanalizacije sa vodoinstalaterskom zmijom / odvodnom zmijom

Otklanjanje začepljenja sa odvodnom cijevi je metoda koju možete pokušati ako se suočavate s obilnim začepljenjem. Međutim, ova metoda nije bez rizika. Zato što je vrlo lako uzrokovati štetu sa čeličnim oprugom.

Također, redovito nas ljudi zovu jer se zaglave sa oprugom u odvodu. Stoga je Važno biti oprezan. Grubo povlačenje i guranje opruge može uzrokovati da se (dio) odvod mora zamijeniti.

Otklanjanje začepljenja vodoinstalaterskom zmijom radi na sljedeći način:
Korak 1: Stavite glavu zmije što dublje u odvod koliko je to moguće.
Korak 2: Manevrirajte kroz zavoje blago okrećući i gurajući oprugu.
Korak 3: Olabavite začepljenje okrećući, gurajući i povlačeći oprugu s oprezom.
Korak 4: Napunite kantu sa toplom Vodom.
Korak 5: Izlijte kantu u prazan odvod i provjerite je li začepljenje nestalo

Uspijeli ste? Tada Vam preporučujemo da ponovno isperete odvod sa nekoliko toplih kanta Vode. Možete također koristiti visokotlačni čistač ako je potrebno. Ova metoda je detaljnije objašnjena ispod.

Niste uspjeli? Tada je vjerojatno da je začepljenje preduboko da bi se doseglo jednostavnom odvodnom oprugom. Rado ćemo Vam pomoći sa našim profesionalnim strojem za odvodnu cijev koja može lako otkloniti odčepljenje u odvodnoj cijevi i kanalizacijskom odvodu. Slobodno nazovite za termin na broj 01 7776 174.” 

Čišćenje kanalizacije sa visokotlačnim čistačem

Moguće je očistiti začepljenu kanalizaciju pritiskom Vode. Međutim, Važno je da odvod nije potpuno blokiran, inače će sva Voda prskati nazad. Dakle, uvjet je da Voda još uvijek mora nekako protjecati.

Popravljanje začepljene kanalizacije sa pritiskom Vode radi se ovako:
Korak 1: Stavite glavu visokotlačnog čistača što je moguće dalje u odvod.
Korak 2: Pritisnite nekoliko sekundi kako biste provjerili protok Vode
Korak 3: Ako Voda pršti natrag odmah prestanite kako bi se spriječila daljnja šteta.
Korak 3: Da li Voda dobro protječe? Tada temeljito isperite cijev nekoliko minuta.

Ako niste uspjeli očistiti začepljenje pritiskom Vode, preporučujemo da nazovete tvrtku za čišćenje kanalizacije s profesionalnim strojevima. Vodoinstalater Zagreb rado će Vam pomoći da očistite i oslobodite odvode i kanalizaciju. Slobodno nas kontaktirajte za termin na 01 7776 174.

Partneri

Dokazana kvaliteta

Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom

Sastanak

Besplatna ponuda i zakažite sastanak

Partners: riool

0/24 HITNE INTERVENCIJE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

01 7776 174

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zagreb

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

ZAGREB