Besplatna ponuda

Nema lijeka, ne plaćate ništa

0/24 hitne intervencije

Curenje sa krova

CURENJE SA KROVA ZAGREB

Metoda rada vodoinstalater Zagreb

\

1.

Istraživanje
Nazovite i recite Vašu situaciju.

\

2.

Besplatna ponuda
Primite besplatnu ponudu.

\

3.

Slažete se
Slažete se? Tada ćemo riješiti problem!

Centralno grijanje

Čišćenje odvoda

Čišćenje kanalizacije

Začepljen zahod

PRONALAŽENJE CURENJA

Curenje sa krova

Curenje sa krova Zagreb

Curenje sa krova Zagreb? Curenje sa krova dosadan je problem. Spriječite daljnju štetu tako što ćete odmah zatražiti pomoć od vodoinstalatera Zagreb. Zakažite sastanak na broj 01 7776 174, a mi ćemo Vam pomoći da se što prije riješite curenje sa krova u Zagrebu.

Vodoinstalater Zagreb

Prepoznavanje propuštanja sa krova

Propuštanje krova može se pojaviti na različite načine. Većina situacija propuštanja krova rezultira mrljama vlage. Ponekad mogu proći tjedni da ove mrlje od vlage postanu vidljive.

Još jedan znak curenja sa krova je ljuštenje tapeta. Voda uzrokuje otpuštanje ljepila. To će na kraju dovesti do obješenih tapeta.

Također je moguće da propusni krov može uzrokovati plijesan. Ako je curenje prisutno dulje vrijeme, može početi pljesniviti. To često dovodi do neugodnog mirisa. Osim neugodnog mirisa, plijesan je također štetna za Vaše zdravlje. Dugotrajno izlaganje plijesni može dovesti do respiratornih infekcija i problema sa disanjem.

Imate li posla sa curenjem sa krova? Kontaktirajte vodoinstalatera Zagreb na 01 7776 174

Uzroci curenja sa krova

Propuštanje krova može se dogoditi iz mnogo različitih razloga. Kod kosog krova curenje je često uzrokovano slomljenim crijepom ili šindrama koje se ne spajaju ispravno. Voda zatim prodire kroz rupe na krovu.

Propuštanje krova na ravnom krovu često je uzrokovano lošom odvodnjom (kišnice) Vode. Budući da se kišnica ne odvodi pravilno, Voda ostaje na krovu. S vremenom može doći do curenja sa krova jer Voda ulazi u kuću kroz brazde.

U kućama s dimnjakom ili krovnim prozorom moguće je da je curenje uzrokovano lošom izradom. U tom su slučaju i rubovi i spojevi oštećeni, što omogućuje prodiranje Vode. 

Posljedice propuštanja sa krova

Propuštanje krova može uzrokovati veliku štetu. Propuštanje krova ne dovodi samo do lokve Vode u Vašem domu, Već i do posljedica koje nisu odmah vidljive, a koje uzrokuju najviše patnje.

Primjer posljedica propuštanja krova je oštećenje na drvenim krovnim konstrukcijama. Voda dovodi do truljenja drveta. Kao rezultat toga, drvo gubi snagu. Ako predugo čekate prije nego što poduzmete akciju, to može dovesti do urušavanja krova.

Propuštanje sa krova također može uzrokovati plijesan. Vlaga koja ulazi u kuću stvara idealno okruženje za rast plijesni. Plijesan može dovesti do problema s disanjem i respiratornih infekcija.

Da biste to spriječili Važno je brzo djelovati. Stoga danas zakažite sastanak sa vodoinstalaterom Zagreb. Što se brže popravi curenje, to će biti manji utjecaj na ostatak krova i na Vaš novčanik. 

Popravak propuštanja sa krova

Propuštanje krova može se sanirati na nekoliko načina. Sve ovisi o krovu i uzroku curenja. Prije nego što možemo popraviti curenje na krovu, Važno je utvrditi uzrok.

Kada slomljena šindra ili crijep uzrokuje curenje sa krova, to se lako rješava zamjenom tih materijala.

Spriječite daljnju štetu na Vašem domu. Nazovite vodoinstalatera Zagreb odmah na 01 7776 174

Otkrivanje curenja u zagrebu

Mislite li da imate posla s curenjem na krovu, ali niste 100% sigurni? Zamolite naše stručnjake za provedbu otkrivanja curenja.

Pomoću infracrvene termalne kamere možemo otkriti početna curenja krova. Pomoću ove opreme moguće je u najkraćem mogućem roku otkriti izvor bilo kakvog curenja.

Želite li se riješiti curenja krova? Zakažite sastanak sa vodoinstalaterom Zageb kako biste se danas riješili curenja! 

Popravak krova u nuždi

Propuštanje sa krova uvijek je vrlo neugodan problem koji može uzrokovati veliku štetu. Važno je da poduzmete akciju što je prije moguće. Na taj način osiguravate da šteta ostane što manja.

Propuštanje sa krova može nanijeti veliku štetu ne samo krovu, Već i ostatku kuće. Smanjite štetu na minimum i kontaktirajte nas što je prije moguće.

Imate li posla sa curenjem sa krova i želite ga hitno popraviti? Kontaktirajte vodoinstalatera Zagreb na 01 7776 174.

Partneri

Dokazana kvaliteta

Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom
Vodoinstalater s alatom

Sastanak

Besplatna ponuda i zakažite sastanak

0/24 HITNE INTERVENCIJE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

01 7776 174

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Zagreb

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

ZAGREB